Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 814

News (12)

News from the Events Design Festival and our Partners

1o ZERO Lake Run - Δήλωση συμμετοχής

Written by

1st Zero Lake Run Ανώμαλου Δρόμου Σάββατο 13 Αυγούστου 

Ο Σύλλογος Νέων Φιλιππιάδας φέτος για πρώτη φορά εκτός απο την διοργάνωση του καθιερωμένου πλέον Zero Festival, διοργανώνει το πρώτο Zero Lake  Run Ανώμαλου Δρόμου  οπου μικροί και μεγάλοι θα μπορέσουν να απολαύσουν την ομορφιά της φύσης και του τοπίου μέσα απο εναν αγώνα τρεξίματος 7km ανώμαλου δρόμου. Επιπλέον για τους λάτρεις στο περπάτημα  διοργανώνει έναν  περίπατο  το γύρο της λίμνης 5km. 

Πρόγραμμα αγώνων-Ώρες Εκκίνησης & Χρονικά Όρια Τερματισμού

Ώρα εκκίνησης του αγώνα των 6 km  θα είναι: 09:00 (Εκκίνηση στην Πύλη Λίμνης Ζηρού με τερματισμό στον χώρο εκδηλώσεων) 

Χρονικό όριο: 2 ώρες 

Ώρα εκκίνησης στον περίπατο των 5km θα είναι: 19:10 (Εκκίνηση και τερματισμος στον χώρο εκδηλώσεων) 

Χρονικό όριο: 2 ώρες 

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται 1 ώρα πριν από την εκκίνηση του αγώνα

Όριο ηλικίας Συμμετοχής

Για συμμετοχή στον αγώνα των 6km θα πρέπει να εχει συμπληρώσει το 14ο  έτος της ηλικίας του. Για συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών θα πρέπει να φέρει υπογεγραμμένη απο τον γονέα υπεύθυνη δήλωση για συμμετοχή……Στον περίπατο μπορεί να συμμετάσχει οποίος θέλει ανεξαρτήτως ηλικίας.

Κόστος  Συμμετοχής 

  • Απλη Συμμετοχή στον αγώνα των 6km είναι 5€ ενώ με Μπλουζάκι 10
  • Απλή συμμετοχή στον περίπατο των 5km είναι 3€ ενώ με Μπλουζάκι 8€ 

Τα χρήματα μπορούν να κατατεθούν την ημέρα του αγώνα στην Γραμματεία στον χώρο της εκκίνησης απο της 08:00-08:45 

Έπαθλα

Κύπελλα για τους τρεις πρώτους  των 6km και μετάλλια για όλους του συμμετέχοντες.

Πακέτο Συμμετοχής 

  • Νερό, ισοτονικά, ξηρούς καρπούς και μπισκότα στην μέση και στο τέλος της διαδρομής 
  • Μπάρες δημητριακών 
  • Μπανάνες 
  • Μετάλλια και αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες 
  • Αριθμός για τον κάθε συμμετέχοντα
  • Ιατρική υποστήριξη 

Εγγραφές

Για την εγγραφή απαιτείται η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης συμμετοχής (ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ ). Η αίτηση κατατίθεται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) μέχρι την Δευτέρα 8 Αυγούστου. Εγγραφές μπορούν να γίνουν και την ώρα πριν την εναρξη των Αγώνων στην Γραμματεία, στον χώρο της εκκίνησης. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για τυχόν διευκρινίσεις στο τηλ. 6986357669 (Γιάννης). 

ΙΑΤΡΙΚΟΣ  ΕΛΕΓΧΟΣ  ΑΘΛΗΤΩΝ

Οι αθλητές/τριες πρέπει με δική τους πρωτοβουλία να έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις, να έχουν εξεταστεί από ιατρό κατάλληλης ειδικότητας , ο οποίος να επιτρέπει τη συμμετοχή τους στον αγώνα , μετέχουν δε με δική τους ευθύνη στον αγώνα.

 

Αποποίηση Ευθύνης 

Η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τον τραυματισμό  ή  οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των  αγωνιζομένων , οι οποίοι υποβάλλοντας την  αίτηση συμμετοχής  , δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους  που υπάρχουν στο ορεινό περιβάλλον  και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν , έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από αρμόδιο γιατρό . Δεν πρόκειται ωστόσο να ζητηθεί από κανέναν αθλητή να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση . Οι ίδιοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο , ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους . Η Διοργάνωση αποποιείται κάθε ευθύνης σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

Folk N' Roll στο Zero festival 2016

Written by

Η πλέον ανερχόμενη εγχώρια Balkan – ska παρέα που ακούει στο όνομα Folk n' Roll έχοντας κυκλοφορήσει ήδη το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «ΦΤΕΡΗ» αλλά έχοντας επίσης στα σκαριά και το πρώτο της single “ Reggaerumba “ ετοιμάζει βαλίτσες για μία ακόμη καλοκαιρινή περιοδεία ανά την Ελλάδα.

Από τα Γιάννενα λοιπόν ερχόμενοι, έχουν αγκαλιάσει την Βαλκανική, ηπειρώτικη και ρεμπέτικη παράδοση με σεβασμό αλλά και προσδίδοντας σε αυτή τη δική τους χαρακτηριστικά μοντέρνα αντίληψη.

Στο διάστημα αυτό έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις και συνεργασίες ανά την Ελλάδα σε κάποια από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ και events του περασμένου καλοκαιριού δημιουργώντας γύρω τους μια χορευτική παράνοια η οποία αποδίδεται στο γλέντι που συμβαίνει “on stage”. Τρέλα , αυθεντικότητα και αυθορμητισμός είναι οι λέξεις που περιγράφουν ιδανικά τους Folk n’ Roll .

Tip: φέρτε περίσσεια μπλούζα… θα στάξουν κορμιά στους χορευτικούς ρυθμούς των Βαλκανίων!!!

O Παύλος Παυλίδης & οι Β MOVIES στο Zero Festival 2016

Written by

O Παύλος Παυλίδης & οι Β MOVIES την Παρασκευή 12 Αυγούστου στην 1η μέρα του ZERO FESTIVAL 
___________________________
Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο επιτυχημένες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα αλλά και με τελευταίους σταθμούς σε Κύπρο και εξωτερικό (Λονδίνο , Βερολίνο) ο Παύλος Παυλίδης παρέα με τους μόνιμους συνοδοιπόρους του B-movies, ετοιμάζονται για την καλοκαιρινή τους περιοδεία.

Έρχονται να μας παρουσιάσουν ένα εντελώς ανανεωμένο πρόγραμμα αυτή τη φορά. Ένα πρόγραμμα που θα μας ταξιδέψει πίσω στην αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών αλλά και θα μας θυμίσει όλα εκείνα τα τραγούδια του γνωστού δημιουργού που αγαπήθηκαν από το κοινό .

Αγαπημένες μελωδίες και πολυτραγουδισμένοι στίχοι που έχουν γράψει την ιστορία τους και έχουν χαραχθεί βαθιά μέσα μας.

Ένα best off από την πολύχρονη καριέρα ενός καλλιτέχνη που έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική σκηνή αλλά και που εξακολουθεί να μας χαρίζει απλόχερα καινούρια ακούσματα με τον δικό του πάντα χαρακτηριστικό τρόπο.

Οι “Imam Baildi”, έρχονται στο ZERO fest 2016

Written by

Οι “Imam Baildi”, έρχονται στο ZERO fest 2016 για μια αξέχαστη βραδιά του Αυγούστου δίπλα στην Λίμνη Ζηρού!!

Η συνταγή του Imam Baildi είναι ένας συνδυασμός μουσικών γεύσεων που φέρνουν κοντά το παλιό με το καινούριο, την Ελλάδα με τον κόσμο. Την ιδέα αυτή μετέφεραν στον κόσμο της μουσικής ο Ορέστης και Λύσανδρος Φαληρέας, μαζί με το ομώνυμο συγκρότημα.

Στην κουζίνα τους, η ατμόσφαιρα του παλιού ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού συναντά τη σύγχρονη παραγωγή και ενορχήστρωση.

Στη σκηνή, επτά άτομα συνδυάζουν ήχους από παλιά ελληνικά κομμάτια, δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις, latin, hip-hop και ηλεκτρονική μουσική σε μια συναυλιακή συνταγή που είναι πλέον δοκιμασμένη σε πάνω από 500 εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από το 2007 ως σήμερα έχουν καθιερωθεί στην ελληνική μουσική σκηνή, με κοινό από όλες τις ηλικίες και γωνιές της Ελλάδας. Παράλληλα, είναι το πιο δραστήριο νέο ελληνικό συγκρότημα στο εξωτερικό, με 3 album που κατέκτησαν θέσεις στην πρώτη δεκάδα των European World Music Charts, και 5 χρόνια περιοδειών σε όλη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Στις αποσκευές τους έχουν συμμετοχές σε μερικά από τα μεγαλύτερα διεθνή φεστιβάλ όπως: South by Southwest (US), Montreal Jazz Festival (Canada) (photos), Roskilde(DK) Roskilde (photos), Trans Musicales de Rennes (FR), Sziget (HU) (video), Lowlands (NL) κ.α.

“Give the people what they paid for” – Kosheen set to wow audiences at Zero Fest

Written by

“Give the people what they paid for” – Kosheen set to wow audiences at Zero Fest

At the popular London club Koko in January, Kosheen showed a true sign of devotion to their eager audience. After having playing for almost two hours, the lighting team assumed that they had finished and turned up the house lights. Immediately, Sian Evans – the singer of the group – pleaded with them, shouting “give the people what they paid for”. Suffice it to say, expect to get your money’s worth with the band’s arrival at Zero Fest this coming month.

This extreme passion for their fans has helped Kosheen develop a cult following, both in the UK and in other countries; Russia being their best example. The electronic music group, originally from Brighton, consists of Sian Evans on vocals, DJ Darren Decoder and Mitch Glover on drums. 

Οι Kosheen δηλώνουν έτοιμοι να εντυπωσιάσουν το κοινό του Zero Fest!

Written by

Οι Kosheen έτοιμοι να εντυπωσιάσουν το κοινό του Zero Fest!

Στο διάσημο club του Λονδίνου Koko, οι Kosheen έδειξαν τον Ιανουάριο ένα πραγματικό σημάδι αφοσίωσης στο κοινό τους. Μετά από ένα live δύο ωρών, οι τεχνικοί πίστευαν πως η συναυλία είχε ολοκληρωθεί. Τότε η Sian Evans (τραγουδίστρια του γκρουπ) βγήκε στη σκηνή και φώναξε "δώσε στους ανθρώπους αυτό για το οποίο πλήρωσαν". Είναι λοιπόν περιττό να πούμε τι μας περιμένει με την άφιξη της μπάντας στο Zero Festival στις 12 Αυγούστου.

Δηλώσεις των Keep Shelly in Athens για την συμμετοχή τους στο Zero Festival 2014

Written by

Το Zero Festival το καλοκαίρι του 2014 είχε την τιμή να φιλοξενήσει μια μπάντα...με καριέρα στο εξωτερικό που θα ζήλευαν πολλοί!!

Τους ρωτήσαμε λοιπόν, τις εντυπώσεις τους:

"Όταν δεχθήκαμε την πρόταση για το περσινό Zero Festival το οποίο λαμβάνει χώρα στην λίμνη Ζηρού πραγματικά δεν ξέραμε τι να περιμένουμε. Εγχώριο φεστιβάλ που έκανε το ντεμπούτο του αρκετά μακριά από την Αθήνα. Όταν φτάσαμε εκεί το πρώτο πράγμα που μας έκανε εντύπωση ήταν η ομορφιά του τοπίου. Το stage κυριολεκτικά δίπλα σε μια πανέμορφη λίμνη. Λίγο παραδίπλα μερικά κανό για όσους ήθελαν να την εξερευνήσουν. Όλα τα παιδιά της διοργάνωσης άκρως εξυπηρετικά και ευγενικά με τους καλλιτέχνες. Τα τεχνικά προβλήματα σχεδόν ανύπαρκτα πράγμα που μας έκανε εντύπωση μιας και ήταν η πρώτη τους φορά! Ο ήχος μια χαρά, ο κόσμος υπέροχος γέμισε με την παρουσία του τον χώρο με την λίμνη να φωτίζεται από το φεγγάρι αλλά και από τα φώτα του stage δημιουργώντας μια πραγματικά πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Συμπέρασμα; Παρόλο που έχουμε παίξει σε αρκετά μεγάλα φεστιβάλ ανά τον κόσμο την μυσταγωγία του Zero Festival ίσως να μην την βιώσαμε πουθενά αλλού. Ελπίζουμε να τα ξαναπούμε σύντομα λοιπόν!!

Keep Shelly in Athens

Υ.Γ. thank you keep shelly in Athens. Θα τα ξαναπούμε σύντομα!

Νέα ιστοσελίδα για το Zero Festival

Written by

To Zero Festival 2015 άρχισε τις προετοιμασίες για την εφετινή διοργάνωση δίνοντας την υπόσχεση για ακόμη μια ξεχωριστή εμπειρία. Έτσι λοιπόν, δημιουργήθηκε  πλέον μια σύγχρονη ιστοσελίδα για τις ανάγκες του φεστιβάλ και των επισκεπτών τους, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ, για την τοποθεσία, την προσβασιμότητά του, τις παροχές του, τις εκπλήξεις με τα shows και τις αθλητικές δραστηριότητες στη λίμνη αλλά και να ενημερώσει για το line up του Zero Festival 2015.

Έτσι λοιπόν μετά την σελίδα στο facebook και instagram το φεστιβάλ αποκτά το δικό του ιστότοπο με δυνατότητα να προβάλλονται τα Zero Festivals του παρελθόντος του παρόντος αλλά και αυτά που έρχονται, με σύγχρονη μορφή και συμβατή για χρήση από smartphones/tablets.

Απολαύστε στο gallery με τις φωτογραφίες από την περσινή διοργάνωση κάνοντας κλικ εδώ

Η μεγαλύτερη συνάντηση νέων στην Ήπειρο έρχεται....

____

Zero Festival 2015

Διοργάνωση Σύλλογος Νέων Φιλιππιάδας

Subscribe to this RSS feed

We are also on the social networks